
Cider Doughnuts
lær hvordan du lager perfekte cider doughnuts med denne enkle oppskriften. ideell for høstsesongen, rask å lage og perfekt som dessert eller snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp epleciderblanding
- 1/2 kopp hvitt sukker, eller etter behov
- 2 kopper hvetemel
- 1 ss bakepulver
- 1 ts kosher salt
- 1/4 ts malt kanel
- 1/8 ts nyrevet muskatnøtt
- 1/2 kopp melk
- 1 egg
- 1/2 appelsin, revet skall (valgfritt)
- vegetabilsk olje til steking
Fremgangsmåte
- 1Hell eplecider blandingen i en målebeger på 1/2 kopp. Fyll opp med nok sukker til å utgjøre 1/2 kopp.
- 2Bland sukker, mel, bakepulver, salt, kanel og muskatnøtt i en stor bolle.
- 3Bland melk, egg og appelsinskall i en liten bolle. Hell det over melblandingen; rør forsiktig til deigen samler seg i en ball.
- 4Hell deigen ut på en melet arbeidsflate; trykk den ut til en rektangel ca. 1/2 tomme tykk. Skjær ut donuts med en melet donututstikker.
- 5Fyll en stor kjele med olje til en dybde på 1 1/2 tomme; varm opp til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Legg forsiktig noen donuts i den varme oljen. Stek til de er dyp gyldne, ca. 2–3 minutter på hver side. La dem renne av på tørkepapir. Gjenta med resten av donutsene.