Hello Fresh Mobile Banner
Cider Doughnuts

Cider Doughnuts

lær hvordan du lager perfekte cider doughnuts med denne enkle oppskriften. ideell for høstsesongen, rask å lage og perfekt som dessert eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp epleciderblanding
  • 1/2 kopp hvitt sukker, eller etter behov
  • 2 kopper hvetemel
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ts kosher salt
  • 1/4 ts malt kanel
  • 1/8 ts nyrevet muskatnøtt
  • 1/2 kopp melk
  • 1 egg
  • 1/2 appelsin, revet skall (valgfritt)
  • vegetabilsk olje til steking

Fremgangsmåte

  1. 1Hell eplecider blandingen i en målebeger på 1/2 kopp. Fyll opp med nok sukker til å utgjøre 1/2 kopp.
  2. 2Bland sukker, mel, bakepulver, salt, kanel og muskatnøtt i en stor bolle.
  3. 3Bland melk, egg og appelsinskall i en liten bolle. Hell det over melblandingen; rør forsiktig til deigen samler seg i en ball.
  4. 4Hell deigen ut på en melet arbeidsflate; trykk den ut til en rektangel ca. 1/2 tomme tykk. Skjær ut donuts med en melet donututstikker.
  5. 5Fyll en stor kjele med olje til en dybde på 1 1/2 tomme; varm opp til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Legg forsiktig noen donuts i den varme oljen. Stek til de er dyp gyldne, ca. 2–3 minutter på hver side. La dem renne av på tørkepapir. Gjenta med resten av donutsene.