
Høstsmaker: Kremet tranebær- og valnøttpai
oppskrift på en smakfull fall flavors tranebær og valnøtt pai, perfekt for høsten. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1/2 kopp mørk mais sirup
- 2 egg, lett pisket
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1/4 teskje salt
- 3/4 kopp søtet tørket tranebær (som Craisins®)
- 1 (23 cm) dyp paibunn
- 1/2 kopp grovhakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Bland maisenna, egg, vaniljeekstrakt og salt i en stor bolle; pisk godt. Rør inn tranebærene til de akkurat er blandet. Hell blandingen i den forberedte paibunnen; strø valnøtter på toppen.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til midten er stivnet og paibunnen er gyllenbrun, ca. 25 til 30 minutter.