Sitron- og geitostkakebiter (glutenfri valgfritt)

Sitron- og geitostkakebiter (glutenfri valgfritt)

oppskrift på deilige lemon goat cheese cheesecake bites, med valgfri glutenfri versjon. perfekt som dessert eller snacks, enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • Kokie Crust:
  • 1 kopp hvetemel
  • 1/4 kopp melis
  • 1/4 kopp sukker
  • 8 spiseskjeer usaltet smør, romtemperert
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 sitron, revet skall
  • Fyll:
  • 1 pakke kremost (ca. 225 g), romtemperert
  • 1 stk geitost (ca. 115 g), romtemperert
  • 1/2 kopp melis
  • 1 spiseskje hvetemel
  • 1 stort egg
  • 1/2 kopp Mott's® eplesaus, naturlig
  • 1 sitron, revet skall
  • 1 spiseskje fersk sitronjuice

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Plasser 12 standardstore silikonmuffinsformer på et stekebrett eller dekk en standard 12-koppers muffinsform med papirformer.
  2. 2Med en kjøkkenmaskin utstyrt med paddelvedlegg, pisk melet, sukkeret, smøret, vaniljen og sitronen sammen på middels lav hastighet til en sammenhengende deig.
  3. 3Rull deigen til 2,5 cm store kuler og plasser dem i muffinsformene. Bruk baksiden av en skje til å presse kulene ned i bunnen av hver form, slik at de danner en skive.
  4. 4Stek i 10–12 minutter, eller til skorpen er matt (ikke lenger blank og råaktig) på toppen – den vil fortsatt være puffet og myk. Ta ut av ovnen og avkjøl mens du lager fyllet.
  5. 5Med en elektrisk håndmikser eller kjøkkenmaskin utstyrt med paddelvedlegg, pisk kremost, geitost, sukker, mel, egg, eplesaus, samt sitronzest og sitronsaft på middels lav hastighet.
  6. 6Fordel fyllet jevnt over skorpen i hver form, og fyll opp til randen.
  7. 7Stek i ca. 30 minutter, eller til fyllet er stivnet og har fått en lett brunfarge. Overfør til en avkjølingsrist og la det avkjøle helt før servering.