Kyllingnachos med Reynolds Wrap®
oppskrift på smakfulle kylling nachos laget med reynolds wrap®. enkel å lage, perfekt som forrett eller snacks. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 benfrie, skinnfrie kyllingbryst
- 1 (400 g) boks med enchiladasaus
- 1 (340 g) pose med tortillachips
- 1 (400 g) boks med svarte bønner, skylt og drenert
- Revet ost med meksikansk smak
- Skivede svarte oliven
- Salsa
- Avokado
- Bananpepper
- 1 Reynolds® Slow Cooker-innlegg
- Reynolds Wrap® non-stick aluminiumsfolie
Fremgangsmåte
- 1Bruk en 5 til 6 quarts stor slow cooker med en Reynolds(R) Slow Koker Liner. Åpne slow cooker-lineren og plasser den inni en slow cooker-skål. Pass på at lineren ligger tett inntil bunnen og sidene av skålen; dra toppen av lineren over kanten på skålen.
- 2Legg kyllingen i slow cookeren. Topp med én boks enchiladasaus.
- 3Dekk til slow cookeren og kok på lav varme i 4–6 timer.
- 4Fjern forsiktig lokket for å slippe ut damp. Ta ut kyllingen og legg den på et skjærebrett. Bruk to gafler for å rive den i stykker, eller bruk din stavmikser for å fremskynde prosessen. Legg kyllingen i stavmikseren og kjør på lav hastighet i omtrent 30 sekunder. La slow cookeren avkjøles helt; fjern lineren og kast den.
- 5Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Legg et bakepapir på et stekebrett og dekk det med Reynolds Wrap(R) Non-Stick Foil, med den matte siden opp.
- 6Legg tortillachips på folien og topp med kylling, svarte bønner og revet ost. Stek i ca. 10 minutter, til osten er smeltet. Ta nachosene ut av ovnen og topp med skivede oliven, salsa, avokado, bananpepper og andre favorittilbehør du ønsker!