Hello Fresh Mobile Banner
Anisette Biscotti

Anisette Biscotti

Lær hvordan du lager anisette biscotti, sprø italienske kjeks med anis og mandler. Perfekt til kaffen eller som gave. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp hvitt sukker
  • 3 egg
  • 1 kopp hakkede valnøtter
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 2 spiseskjeer anisette-likør
  • 2 spiseskjeer brandy
  • 1 spiseskje anisfrø
  • 2 3/4 kopper hvetemel
  • 1 1/2 teskjeer bakepulver

Fremgangsmåte

  1. 1Pisk sukker og egg i en stor bolle med en elektrisk mikser til det er glatt. Bland inn valnøtter, olje, anisette-likør, brandy og anisfrø. Vend inn hvetemel og bakepulver til deigen samler seg. Dekk til med plastfolie og la den stå i kjøleskapet i ca. 3 timer.
  2. 2Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør to bakeplater.
  3. 3Ta deigen ut av kjøleskapet. Bruk smurte hender til å forme halvparten av deigen til en 4 cm bred logg på en bakeplate. Gjør det samme med resten av deigen på den andre bakeplaten.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen, bytt plass på bakeplatene underveis, til deigen er lys gylden og en kakepinne kommer ut ren, ca. 17 til 20 minutter. Ta ut av ovnen og la den avkjøle til den er lett å håndtere, ca. 5 minutter.
  5. 5Overfør loggene til et skjærebrett og skjær i 2,5 cm tykke skiver i en 45-graders vinkel med en skarp eller serrert kniv. Legg skivene på siden på bakeplatene.
  6. 6Stek igjen i den forvarmede ovnen, snu skivene underveis, til de er lett brune, ca. 14 minutter.