Puffed Wheat Squares

Puffed Wheat Squares

Lær hvordan du lager puffet hvete squares, en smakfull og crispy snack som er perfekt til helgen eller som en søt liten godsak. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 10 kopper puffet hvete frokostblanding
  • 1 kopp mais sirup
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1/2 kopp smør
  • 6 spiseskjeer usøtet kakaopulver
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Smør en 23x33 cm stor ildfast form. Ha puffet hvete i en stor varmebestandig bolle; sett til side.
  2. 2Kok opp mais sirup, hvitt sukker, smør, kakaopulver og brunt sukker i en tykkbunnet kjele. Ta kakaoblandingen av varmen; rør inn vaniljeekstrakt. Hell kakaoblandingen over puffet hvete- cereal; rør godt sammen.
  3. 3Trykk puffet hvete-blandingen ned i den forberedte formen. La det avkjøle helt før du skjærer i barer.