Sjokoladekake uten egg II
Lær hvordan du lager en deilig eggfri sjokoladekake med denne enkle oppskriften. Perfekt for allergikere og sjokoladeelskere!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 4 1/2 kopper siktet hvetemel
- 3 kopper hvitt sukker
- 1 kopp usøtet kakaopulver
- 1 kopp vegetabilsk olje
- 3 kopper vann
- 3 teskjeer natron
- 1/2 teskje salt
- 3 spiseskjeer vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F), smør og melet en 23x33 cm (9x13 tommer) form.
- 2I en stor bolle sikt mel, kakaopulver, natron og salt sammen. Tilsett sukker og bland godt.
- 3Tilsett olje, vann og vanilje, og bland grundig.
- 4Hell røren i en 23x33 cm (9x13 tommer) form. Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 1 time, eller til en kakepinne kommer ut ren når den stikkes i midten.