Sjokoladekake uten egg II

Sjokoladekake uten egg II

Lær hvordan du lager en deilig eggfri sjokoladekake med denne enkle oppskriften. Perfekt for allergikere og sjokoladeelskere!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 4 1/2 kopper siktet hvetemel
  • 3 kopper hvitt sukker
  • 1 kopp usøtet kakaopulver
  • 1 kopp vegetabilsk olje
  • 3 kopper vann
  • 3 teskjeer natron
  • 1/2 teskje salt
  • 3 spiseskjeer vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F), smør og melet en 23x33 cm (9x13 tommer) form.
  2. 2I en stor bolle sikt mel, kakaopulver, natron og salt sammen. Tilsett sukker og bland godt.
  3. 3Tilsett olje, vann og vanilje, og bland grundig.
  4. 4Hell røren i en 23x33 cm (9x13 tommer) form. Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 1 time, eller til en kakepinne kommer ut ren når den stikkes i midten.