Hello Fresh Mobile Banner
Den beste sjokoladekaken du noen gang har smakt

Den beste sjokoladekaken du noen gang har smakt

oppskriften på den beste sjokoladekaken du noensinne har smakt. enkel å lage og perfekt til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 kopper hvitt sukker
  • 2. 2 kopper hvetemel (all-purpose mel)
  • 3. 1/2 kopp smør
  • 4. 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 5. 1 kopp vann
  • 6. 1/4 kopp usøtet kakaopulver
  • 7. 1 teskje natron
  • 8. 1/2 kopp kulturmelk
  • 9. 2 egg
  • 10. 1 teskje salt
  • 11. 1 teskje malt kanel
  • 12. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 13. 1/2 kopp smør
  • 14. 1/4 kopp usøtet kakaopulver
  • 15. 1/4 kopp melk
  • 16. 4 kopper melis (konfektørsukker)
  • 17. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 18. 1 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør og mel en 23 x 33 cm (9 x 13 tommer) stor form.
  2. 22. Sikt sammen 2 kopper hvitt sukker og 2 kopper mel; sett til side.
  3. 33. I en kjele; bland ½ kopp smør eller margarin, olje, vann og ¼ kopp kakao. Kok opp blandingen, fjern fra varmen og tilsett de tørre ingrediensene.
  4. 44. Løs opp natron i kulturmelk; tilsett dette sammen med egg, salt, kanel og 1 teskje vanilje i kakao- og melblandingen, og rør godt.
  5. 55. Hell røren i den forberedte formen. Stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 20 minutter.
  6. 66. For å lage glasur: Fem minutter før kaken er ferdig, kombiner ½ kopp smør, ¼ kopp kakao og ¼ kopp melk i en kjele og kok opp.
  7. 77. Fjern fra varmen og rør inn melis, 1 teskje vanilje og hakkede pekannøtter. Hell glasuren over den varme kaken. Kaken forblir fuktig og kan fryses. Gir 20 porsjoner.