New York Cheesecake II

New York Cheesecake II

oppskrift på new york cheesecake ii – en kremet og rik cheesecake som vil imponere alle dessertelskere. enkel å lage og perfekt for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 2 pund kremost
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 spiseskjeer maisstivelse
  • 1 kopp rømme
  • 1 1/2 kopper knuste grahamkjeks
  • 6 spiseskjeer smør, smeltet
  • 1/4 kopp hvitt sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland grahamkjeksbiter, smeltet smør og 1/4 kopp sukker sammen. Trykk blandingen ned i bunnen av en 23 eller 25 centimeter rund springform. Sett i fryseren i 10 minutter.
  3. 3Pisk 3/4 kopp av sukkeret og kremosten glatt. Rør inn egg, vanilje og maisstivelse til det akkurat er blandet. Vend inn rømme til det er godt blandet. Hell over den forberedte bunnen.
  4. 4Stek ved 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i 45 minutter. Slå av ovnen og la kaken stå i ovnen med døren på gløtt i 3 timer. Server med ditt favorittilbehør.