New York Cheesecake II
oppskrift på new york cheesecake ii – en kremet og rik cheesecake som vil imponere alle dessertelskere. enkel å lage og perfekt for spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 2 pund kremost
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 2 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 2 spiseskjeer maisstivelse
- 1 kopp rømme
- 1 1/2 kopper knuste grahamkjeks
- 6 spiseskjeer smør, smeltet
- 1/4 kopp hvitt sukker
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2Bland grahamkjeksbiter, smeltet smør og 1/4 kopp sukker sammen. Trykk blandingen ned i bunnen av en 23 eller 25 centimeter rund springform. Sett i fryseren i 10 minutter.
- 3Pisk 3/4 kopp av sukkeret og kremosten glatt. Rør inn egg, vanilje og maisstivelse til det akkurat er blandet. Vend inn rømme til det er godt blandet. Hell over den forberedte bunnen.
- 4Stek ved 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i 45 minutter. Slå av ovnen og la kaken stå i ovnen med døren på gløtt i 3 timer. Server med ditt favorittilbehør.