Smakfull fylt kylling

Smakfull fylt kylling

Lær hvordan du lager en smakfull og enkel zesty stuffed chicken. Perfekt for en rask middag med mye smak. Oppskrift og tips inneholder alt du trenger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund kokte cocktailreker
  • 1 pakke (8 unser) revet pepper Jack-ost
  • 1 gul paprika, hakket
  • 1/2 kopp hakket grønn løk
  • 1 spiseskje Creole-krydder
  • 6 skinn- og benfrie kyllinglår
  • 6 skiver tyktskåret bacon

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland reker, pepper Jack-ost, gul paprika og grønn løk i en bolle. Rør inn creol-krydder.
  3. 3Legg kyllinglår med skinnsiden opp på et skjærebrett. Bank dem lett med en kjøtthammer til de er noe flate. Vend dem.
  4. 4Fordel jevnt med rekeblandingen over hvert kyllinglår. Rull sammen kyllinglårene; pakk dem tett inn med baconskiver. Overfør rullene til en stor bakeplate.
  5. 5Stek i den forvarmede ovnen til saften renner klart fra kyllingen og baconet er sprøtt, ca. 45 minutter.