
Lavkarbo keto-brød
Lær hvordan du lager lavkarbo keto brød med en enkel oppskrift. Perfekt for deg som følger en lavkarbo- eller keto-diett. Rask og lett å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- Olivenoljespray til steking
- 2/3 kopp mandelmel
- 1/3 kopp kokosmel
- 2 teskjeer bakepulver
- 1/2 teskje xanthan gum
- 1/2 teskje salt
- 4 egg
- 4 eggehviter
- 1/4 kopp smør, smeltet
- 1/4 kopp kokosolje, smeltet
- 3 spiseskjeer druekjerneolje
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en brødform på 8x4 tommer med matlagingsspray.
- 2Bland mandelmel, kokosmel, bakepulver, xanthan gum og salt i en stor bolle.
- 3Pisk egg og eggehviter i en food processor; puls til det er godt blandet. Tilsett mandelmel, smør, kokosolje og druekjerneolje. Puls til en jevn røre dannes.
- 4Fordel røren i den forberedte brødformen.
- 5Stek i den forvarmede ovnen til toppen er gyllenbrun, ca. 40 minutter. La avkjøle i formen i ca. 15 minutter. Vend ut på en avkjølingsrist for å avkjøle helt.