Hello Fresh Mobile Banner
Lavkarbo keto-brød

Lavkarbo keto-brød

Lær hvordan du lager lavkarbo keto brød med en enkel oppskrift. Perfekt for deg som følger en lavkarbo- eller keto-diett. Rask og lett å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • Olivenoljespray til steking
  • 2/3 kopp mandelmel
  • 1/3 kopp kokosmel
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 1/2 teskje xanthan gum
  • 1/2 teskje salt
  • 4 egg
  • 4 eggehviter
  • 1/4 kopp smør, smeltet
  • 1/4 kopp kokosolje, smeltet
  • 3 spiseskjeer druekjerneolje

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en brødform på 8x4 tommer med matlagingsspray.
  2. 2Bland mandelmel, kokosmel, bakepulver, xanthan gum og salt i en stor bolle.
  3. 3Pisk egg og eggehviter i en food processor; puls til det er godt blandet. Tilsett mandelmel, smør, kokosolje og druekjerneolje. Puls til en jevn røre dannes.
  4. 4Fordel røren i den forberedte brødformen.
  5. 5Stek i den forvarmede ovnen til toppen er gyllenbrun, ca. 40 minutter. La avkjøle i formen i ca. 15 minutter. Vend ut på en avkjølingsrist for å avkjøle helt.