
Twistet skinke- og kalkungrillet ost
oppskrift på twistet skinke og kalkun grillet ost. en smakfull og enkel rett perfekt for lunsj eller middag med deilige smaker av kjøtt og smeltet ost.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer ferske maiskjerner
- 2 teskjeer mykt smør, delt
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 1 teskje majones, eller etter smak
- 2 tykke skiver italiensk brød
- 2 skiver honningskinke
- 2 skiver honningkalkun
- 1 skive Lacy Sveitserost
- 1 skive Amish Sveitserost
- 1 skive amerikansk ost
- 2 spiseskjeer revet Cheddarost, eller etter smak
- 1 Roma-tomat, frøet og hakket
- 1 spiseskje hakket søt løk
- 1 grønn løk, hakket
Fremgangsmåte
- 1Bland maiskjerner med 1 teskje smør, salt og pepper i en liten bolle.
- 2Smør 1/2 teskje smør og 1/2 teskje majones på en brødskive; snu den. Legg på honningskinke, kalkunkinke, Lacy Swiss-ost, Amish Swiss-ost, amerikansk ost og Cheddar-ost på toppen. Dekk med maisblanding, tomat, søt løk og grønn løk. Legg den andre brødskiven oppå. Smør resten av 1/2 teskje smør og 1/2 teskje majones på utsiden.
- 3Forvarm en stekepanne over middels lav varme. Stek smørbrødet til osten smelter og brødet blir gyllent, ca. 6 minutter på hver side.