Kyllingpølse og hash brown-frokostgrillet ostesmørbrød

Kyllingpølse og hash brown-frokostgrillet ostesmørbrød

oppskrift på en deilig frokostgrilled cheese med kyllingpølse, hash brown og ost, perfekt for en mettende og smakfull start på dagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 2 kopper kalde hash brown-poteter
  • 4 Jones Dairy Farm All Natural Golden Brown® kyllingpølsepatties
  • 3 spiseskjeer smør
  • 4 skiver deli-rugbrød
  • 4 skiver Havarti- eller Goudasteinost
  • 4 skiver Cheddarost

Fremgangsmåte

  1. 1Kok hash browns i henhold til pakkens anvisninger og sett til side. Stek pølseburgerne etter pakkens anvisninger.
  2. 2Varm opp stekepannen til middels varme.
  3. 3Smør den ene siden av hver brødskive. Legg to brødskiver med smørsiden ned i pannen. Topp hver skive med to skiver Havarti eller Gouda, pølse, hash browns og to skiver Cheddarost. Legg den siste brødskiven oppå, med smørsiden opp.
  4. 4Stek i 3–4 minutter eller til brødet er lett gyldent. Før du snur, trykk ned smørbrødet med en stekespade. Snu og stek i ytterligere 3–4 minutter eller til det er gyllent og osten er smeltet.