
Kyllingpølse og hash brown-frokostgrillet ostesmørbrød
oppskrift på en deilig frokostgrilled cheese med kyllingpølse, hash brown og ost, perfekt for en mettende og smakfull start på dagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 2 kopper kalde hash brown-poteter
- 4 Jones Dairy Farm All Natural Golden Brown® kyllingpølsepatties
- 3 spiseskjeer smør
- 4 skiver deli-rugbrød
- 4 skiver Havarti- eller Goudasteinost
- 4 skiver Cheddarost
Fremgangsmåte
- 1Kok hash browns i henhold til pakkens anvisninger og sett til side. Stek pølseburgerne etter pakkens anvisninger.
- 2Varm opp stekepannen til middels varme.
- 3Smør den ene siden av hver brødskive. Legg to brødskiver med smørsiden ned i pannen. Topp hver skive med to skiver Havarti eller Gouda, pølse, hash browns og to skiver Cheddarost. Legg den siste brødskiven oppå, med smørsiden opp.
- 4Stek i 3–4 minutter eller til brødet er lett gyldent. Før du snur, trykk ned smørbrødet med en stekespade. Snu og stek i ytterligere 3–4 minutter eller til det er gyllent og osten er smeltet.