Eggs Benedict-frokostpizza
Lær hvordan du lager Eggs Benedict Breakfast Pizza, en kreativ og smakfull frokostpizza som kombinerer klassiske egg benedict med pizzaens gode smak. Perfekt for helgen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 12 egg, godt pisket
- 1 spiseskje smør
- 2 (8 ounces) bokser med ferdigkjøpte croissant-deig
- 1 (.9 ounces) pakke med hollandaisesausblanding
- 2/3 kopp melk
- 1/4 kopp smør
- 3 kopper kokt skinke i terninger
- 1 kopp revet skarp Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Smelt 1 spiseskje smør i en non-stick stekepanne over middels varme. Hell i eggene, og kok til ønsket stekegrad, mens du rører konstant.
- 2Forvarm en ovn til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Rull ut croissantdeigen og plasser rullene på en ugredd 12-tommers pizzastein eller bakeplate med spissene mot midten. Trykk sammen skjøtene og press opp kantene av steinen for å danne en skorpe.
- 3Lag hollandaise-saus i henhold til pakningsanvisningen, med 2/3 kopp melk og 1/4 kopp smør. Hell jevnt over croissantbunnen. Fordel de eggerørede over sausen, og topp med terninger av skinke. Strø lett med revet ost.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til bunnen av skorpen er lett gyllen, ca. 30 minutter.