
Smakfulle tunfiskburgere
lær hvordan du lager deilige savory tuna burgers med en enkel oppskrift. perfekt for en sunn og rask lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 bokser (ca. 170 g hver) lett tunfisk i vann, drenert
- 1/3 kopp lett majones
- 3 spiseskjeer krydrede tørre brødsmuler
- 2 spiseskjeer hakkede friske persilleblader
- 1 teskje Dijon-sennep
- 1 teskje sterk saus
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje nykvernet svart pepper
- 1 spiseskje olivenolje
- 4 hamburgerbrød eller Kaiserbrød
- 1 stor tomat, skivet
- 1/4 kopp tynne skiver av søte sylteagurker (som gherkins)
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en stor bolle blander du tunfisk, majones, brødsmuler, persille, sennep, hot sauce, salt og pepper. Bland godt og form blandingen til fire like store burgere, hver ca. 2,5 cm tykk.
- 3Hvis du stopper her:
- 4Pakk burgerne godt inn i plastfolie og oppbevar dem i kjøleskapet i opptil 3 dager eller frys dem ned i opptil 3 måneder. Tin dem helt i kjøleskapet eller varm dem i mikrobølgeovnen i 3 til 4 minutter på LOW før koking.
- 5Når du er klar til å spise:
- 6Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels varme. Fjern plasten fra burgerne og stek dem til de er gyldne og gjennomvarme, ca. 3 til 5 minutter på hver side. Server burgerne i brød med skivet tomat og sylteagurk.