Smakfulle tunfiskburgere

Smakfulle tunfiskburgere

lær hvordan du lager deilige savory tuna burgers med en enkel oppskrift. perfekt for en sunn og rask lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 bokser (ca. 170 g hver) lett tunfisk i vann, drenert
  • 1/3 kopp lett majones
  • 3 spiseskjeer krydrede tørre brødsmuler
  • 2 spiseskjeer hakkede friske persilleblader
  • 1 teskje Dijon-sennep
  • 1 teskje sterk saus
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 4 hamburgerbrød eller Kaiserbrød
  • 1 stor tomat, skivet
  • 1/4 kopp tynne skiver av søte sylteagurker (som gherkins)

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en stor bolle blander du tunfisk, majones, brødsmuler, persille, sennep, hot sauce, salt og pepper. Bland godt og form blandingen til fire like store burgere, hver ca. 2,5 cm tykk.
  3. 3Hvis du stopper her:
  4. 4Pakk burgerne godt inn i plastfolie og oppbevar dem i kjøleskapet i opptil 3 dager eller frys dem ned i opptil 3 måneder. Tin dem helt i kjøleskapet eller varm dem i mikrobølgeovnen i 3 til 4 minutter på LOW før koking.
  5. 5Når du er klar til å spise:
  6. 6Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels varme. Fjern plasten fra burgerne og stek dem til de er gyldne og gjennomvarme, ca. 3 til 5 minutter på hver side. Server burgerne i brød med skivet tomat og sylteagurk.