Gresskar- og linfrø-quickbread
Lær hvordan du lager en rask og sunn pumpkin flax quickbread med gresskar og linfrø. Perfekt for frokost eller snacks, enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 2 ss linfrømel
- 2. 6 ss vann
- 3. 1 1/2 kopper sukker
- 4. 1 kopp hermetisk gresskarpuré
- 5. 1/2 kopp eplesaus
- 6. 1 1/3 kopper allsidig mel
- 7. 1/3 kopp fullkornspastrymel
- 8. 1 ts natron
- 9. 1 ts malt kanel
- 10. 3/4 ts salt
- 11. 1/2 ts bakepulver
- 12. 1/2 ts malt muskatnøtt
- 13. 1/4 ts malt nellik
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x13 cm (9x5 tommer) avlang brødform lett.
- 22. Visp sammen linfrømel og vann. Bland inn sukker, gresskar og eplesaus.
- 33. I en stor bolle, rør sammen hvetemel, sammalt hvete, natron, kanel, salt, bakepulver, muskat og nellik. Tilsett melblandingen i gresskarblandingen; rør til jevnt. Hell røren i den forberedte formen.
- 44. Stek i forvarmet ovn i 65 til 70 minutter, til en kakepinne satt inn i midten av loafen kommer ut ren.