Gresskar- og linfrø-quickbread

Gresskar- og linfrø-quickbread

Lær hvordan du lager en rask og sunn pumpkin flax quickbread med gresskar og linfrø. Perfekt for frokost eller snacks, enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 ss linfrømel
  • 2. 6 ss vann
  • 3. 1 1/2 kopper sukker
  • 4. 1 kopp hermetisk gresskarpuré
  • 5. 1/2 kopp eplesaus
  • 6. 1 1/3 kopper allsidig mel
  • 7. 1/3 kopp fullkornspastrymel
  • 8. 1 ts natron
  • 9. 1 ts malt kanel
  • 10. 3/4 ts salt
  • 11. 1/2 ts bakepulver
  • 12. 1/2 ts malt muskatnøtt
  • 13. 1/4 ts malt nellik

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x13 cm (9x5 tommer) avlang brødform lett.
  2. 22. Visp sammen linfrømel og vann. Bland inn sukker, gresskar og eplesaus.
  3. 33. I en stor bolle, rør sammen hvetemel, sammalt hvete, natron, kanel, salt, bakepulver, muskat og nellik. Tilsett melblandingen i gresskarblandingen; rør til jevnt. Hell røren i den forberedte formen.
  4. 44. Stek i forvarmet ovn i 65 til 70 minutter, til en kakepinne satt inn i midten av loafen kommer ut ren.