Asparges med tranebær og pinjekjerner

Asparges med tranebær og pinjekjerner

oppskrift på asparagus med tranebær og pinjekjerner, en enkel og smakfull forrett som passer til alle anledninger. perfekt som forrett eller lett måltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 bunt asparges
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1/3 kopp pinjekjerner
  • 1/3 kopp tørkede tranebær
  • 1 klype salt

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt av eller fjern de trevlete endene på aspargesen og kast dem. Sett stilkene til side.
  2. 2Varm opp olivenoljen i en stekepanne over middels varme. Rør inn pinjekjerner, tranebær og salt. Kok opp og rør til pinjekjernene begynner å bli gjennomsiktige, ca. 5–6 minutter. Tilsett aspargestilken og kok videre, eventuelt med litt mer olivenolje om nødvendig, til stilkene er lysegrønne og møre, ca. 5–8 minutter.
  3. 3Server på et fat med tranebær og nøtter fordelt over aspargesen.