
Mascarpone med chili og ost
oppskrift på mascarpone chile con queso - en kremet og smakfull ostedip med chili. perfekt som forrett eller snacks. enkel �� lage og perfekt for ulike sesonger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1, 2 kopper kremfløte
- 1/4 kopp kyllingkraft (valgfritt)
- 8 unser mascarpone
- 3 spiseskjeer hakkede sjalottløk
- 3 spiseskjeer hakket hvitløk
- 2 poblano-chili, skrellet og frøet
- 1 kopp Asiago
- Salt og pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kok opp fløten og kyllingkraften, og visp inn mascarponen til den er godt blandet. La det småkoke forsiktig, mens du stadig visper slik at det ikke brenner seg. Surr sjalottløk, hvitløk og poblano-chili i noen minutter for å frigjøre smakene og myke dem opp. Kjør chiliene og fløten til en jevn puré for å oppnå en glatt konsistens, og tilsett deretter Asiago-osten. Sett det i en fonduegryte eller et vannbad for å holde det varmt. Behandle Chile Con Queso som fondue. Du vil trenge tortillachips og mange ulike grønnsaker kuttet i biter til dipp.