
Oregon Trail Gazpacho
oppskriften på oregon trail gazpacho gir en kald, smakfull suppe perfekt for varme dager. enkel å lage og full av friske grønnsaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1 agurk, hakket
- 2 Roma-tomater, hakket
- 1 liten søt løk (som Vidalia®), hakket
- 3 spiseskjeer rødvinseddik
- 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 1 fedd hvitløk, knust
- 2 blader fersk basilikum, hakket
- 1/2 teskje italiensk krydderblanding
- 1/8 teskje nykvernet svart pepper
- 1/8 teskje salt (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Bland agurk, tomater, søt løk, eddik, olivenolje, hvitløk, basilikum, italiensk krydder, svart pepper og salt i en bolle; sett i kjøleskapet til det er avkjølt, minst 30 minutter.


