
Krydret quinoa-grøt
oppskrift på spiced quinoa porridge, en næringsrik og krydret frokost. enkel å lage, perfekt for en energigivende start på dagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 4 kopper vann
- 2. 2 kopper quinoa
- 3. 1/2 kopp rosiner
- 4. 1/2 kopp gyldne rosiner
- 5. 1 (1,5 væskeons) målebeger med krydret mørk rom
- 6. 1 teskje nykvernet vietnamesisk kanel
- 7. 6 spiseskjeer lønnesirup
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp vann i en kjele. Tilsett quinoa, rosiner, gule rosiner og rom; skru ned varmen og la det småkoke under lokk til vannet er absorbert, ca. 10 minutter. Ta kjelen av varmen og la den stå under lokk i ca. 5 minutter.
- 22. Rør forsiktig i quinoaen med en gaffel og bland inn kanel. Fordel i seks serveringsskåler; topp hver med 1 spiseskje lønnesirup.





