Krydret quinoa-grøt

Krydret quinoa-grøt

oppskrift på spiced quinoa porridge, en næringsrik og krydret frokost. enkel å lage, perfekt for en energigivende start på dagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 4 kopper vann
  • 2. 2 kopper quinoa
  • 3. 1/2 kopp rosiner
  • 4. 1/2 kopp gyldne rosiner
  • 5. 1 (1,5 væskeons) målebeger med krydret mørk rom
  • 6. 1 teskje nykvernet vietnamesisk kanel
  • 7. 6 spiseskjeer lønnesirup

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp vann i en kjele. Tilsett quinoa, rosiner, gule rosiner og rom; skru ned varmen og la det småkoke under lokk til vannet er absorbert, ca. 10 minutter. Ta kjelen av varmen og la den stå under lokk i ca. 5 minutter.
  2. 22. Rør forsiktig i quinoaen med en gaffel og bland inn kanel. Fordel i seks serveringsskåler; topp hver med 1 spiseskje lønnesirup.