
Zucchini Pie Bars
oppskrift på zucchini pie bars - en deilig og sunn bakst som passer perfekt til frokost eller som snacks. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- Tynn bunn:
- 5 kopper hvetemel
- 1 3/4 kopper hvitt sukker
- 1/2 teskje malt kanel
- 1 1/2 kopper smør, romtemperert
- Fyll:
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 2/3 kopp sitronsaft
- 1/2 teskje malt kanel
- 1/4 teskje malt muskatnøtt
- 7 kopper skrelte, frøfjernede og skivede zucchini
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør sidene av en 25x38 cm (10x15 tommer) langpanne.
- 2Bland mel, 1 ¾ kopp sukker og ½ teskje kanel i en stor bolle. Kutt inn smør med en gaffel for å lage en smuldrete deig. Mål opp ½ kopp av deigen og sett til side.
- 3Trykk ½ av deigen godt ned i bunnen av langpannen for å danne en bunn.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til den er gyllen, ca. 10 minutter.
- 5Bland ¾ kopp sukker, sitronsaft, ½ teskje kanel og muskatnøtt i en stor kjele. Tilsett skivet zucchini. Kok opp under konstant omrøring til zucchini begynner å bli myk. Rør inn den reserverte ½ koppen deig. Kok opp og rør til blandingen tykner, ca. 3–5 minutter.
- 6Fordel zucchini-blandingen over bunnen. Trykk resten av deigen lett på toppen.
- 7Sett tilbake i den forvarmede ovnen og stek til toppen er lett brunet, ca. 35–45 minutter. La avkjøle før du skjærer i 24 barer, ca. 20 minutter.