Rød snapper med sitron- og marjarmørsmør

Rød snapper med sitron- og marjarmørsmør

oppskrift på perfekt stekt red snapper med frisk sitron og aromatisk marjoram smør. enkel å lage og full av smak for en deilig hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 stykke usaltet smør (1/4 kopp), myknet
  • 2. 1 teskje finrevet frisk sitronskall
  • 3. 2 teskjeer fersk sitronsaft
  • 4. 1 teskje hakket frisk marjoran eller oregano
  • 5. 1/4 teskje salt
  • 6. 1/8 teskje svart pepper
  • 7. 4 (200 gram) rød snapperfileter med skinn
  • 8. Olivenolje til pensling

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm broileren. Kled en liten bakeplate (1 til 1 ½ tommer dyp) med folie. Rør sammen smør, sitrzest, saft, marjoraan, salt og pepper i en liten bolle. Pensle begge sider av hver snapperfilet med olje. Legg filetene med skinnsiden ned i bakeplaten og krydre med salt og pepper. Grill dem 4 til 6 tommer fra varmen til de er gjennomstekt, ca. 5 minutter. Server umiddelbart, toppet med marjoraan-smør.
  2. 22. Forvarm broileren. Kled en liten bakeplate (1 til 1 ½ tommer dyp) med folie.
  3. 33. Rør sammen smør, sitrzest, saft, marjoraan, salt og pepper i en liten bolle.
  4. 44. Pensle begge sider av hver snapperfilet med olje. Legg filetene med skinnsiden ned i bakeplaten og krydre med salt og pepper. Grill dem 4 til 6 tommer fra varmen til de er gjennomstekt, ca. 5 minutter. Server umiddelbart, toppet med marjoraan-smør.