
Gresskar-smørbrødkjeks
Lær hvordan du lager deilige pumpkin sandwich cookies, perfekte for høstsesongen. En enkel oppskrift på myke kjeks med kremfyll.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- Kokie:
- 2 kopper hvetemel
- 1 teskje natron
- 1 teskje gresskarpicekrydder
- 1/2 teskje bakepulver
- 1/2 teskje salt
- 1 kopp brunt sukker, godt pakket
- 1/2 kopp LAND O LAKES® smør, myknet
- 1/2 kopp most gresskar
- 1/4 kopp melk
- 1 LAND O LAKES® egg
- 1 teskje vanilje
- Fyll:
- 1 (225 g) pakke kremost, myknet
- 2 spiseskjeer LAND O LAKES® smør, myknet
- 1 teskje malt kanel
- 1 teskje vanilje
- 4 kopper melis
- Pynt:
- Melis
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Bland mel, natron, gresskarpietspice, bakepulver og salt i en bolle. Sett til side.
- 3Bland brunt sukker og ½ kopp smør i en bolle; pisk på middels hastighet til det er kremaktig. Tilsett gresskar, melk, egg og 1 teskje vanilje; pisk til godt blandet. Tilsett melblandingen; pisk på lav hastighet til det er godt blandet.
- 4Legg deigen i jevne spiseskjeer på ugreiste bakepapirkledde stekebrett. Stek i 9-10 minutter eller til de er faste og lett brune rundt kantene. La dem avkjøle i 2 minutter på stekebrettet, før de flyttes over til en avkjølingsrist. La dem avkjøle helt.
- 5Bland alle fyllegodene unntatt melis i en bolle. Pisk på middels hastighet, og skrap ned i bollen ofte, til det er glatt. Tilsett gradvis 4 kopper melis, og pisk godt etter hver tilsetning til fyllet er kremaktig.
- 6Fordel 2 teskjeer med fyll på undersiden av én kjeks. Legg en annen kjeks oppå, med undersiden ned. Gjenta med resten av kjeksene og fyllet. Strø de fylte kjeksene med melis.