
Sylteagurker
Lær hvordan du lager deilige syltede reddiker med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør eller forret. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 10 røde reddiker, trimmet, upeelet, delt i fire
- 10 hvitløksfedd
- 1 teskje hele svarte pepperkorn
- 2 kopper destillert hvitvinseddik
- 1 teskje kosher-salt
- 1 teskje sukker
Fremgangsmåte
- 1Bland de tre første ingrediensene i en ren, 1-liters glasskrukke. Tilsett eddik, salt og sukker. Sett på lokk og rist godt til sukker og salt begynner å løse seg opp. Oppbevar i kjøleskapet i minst 3 dager, og rist en gang om dagen. Forbered gjerne i forveien: Kan lages opptil en måned i forveien. (Smaken blir mildere jo lenger de ulike sylteagurkene står.) Oppbevares kjølig.