Seige kokosmakroner

Seige kokosmakroner

oppskrift på chewy kokoscookies som er myke, søte og deilige. perfekt som snacks eller dessert. enkel å lage hjemme!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 22 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/4 kopper hvetemel
  • 2. 1/2 teskje natron
  • 3. 1/4 teskje salt
  • 4. 1/2 kopp smør
  • 5. 1/2 kopp brunt sukker
  • 6. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 7. 1 egg
  • 8. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 9. 1 1/3 kopper kokosflak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Bland melet, natron og salt; sett til side.
  2. 22. I en middels stor bolle, pisk smør, brunt sukker og hvitt sukker til det er glatt. Rør inn egget og vaniljen til det er lyst og luftig. Bland gradvis inn melet, deretter kokosnøtt.
  3. 33. Sett deigen i teskjeer på et ugreddet bakepapirkledd stekebrett. Kjeksen bør være omtrent 7,5 cm fra hverandre.
  4. 44. Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de er lett gylne. Avkjøl på avkjølingsrist.