Urtestekt sirloin av storfe
Lær hvordan du lager en saftig herb rubbed sirloin tip roast. En enkel oppskrift med smak av friske urter, perfekt for helgen eller hverdagsmiddagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 105 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 1/4 spiseskje paprika
- 2. 1 spiseskje kosher-salt
- 3. 1 teskje hvitløkspulver
- 4. 1/2 teskje malt svart pepper
- 5. 1/2 teskje løkpulver
- 6. 1/2 teskje cayennepepper
- 7. 1/2 teskje tørket oregano
- 8. 1/2 teskje tørket timian
- 9. 2 spiseskjeer olivenolje
- 10. 1 (3 pund) sirloin tip-rost
Fremgangsmåte
- 11. I en liten bolle blander du paprika, kosher salt, hvitløkspulver, svart pepper, løkpulver, cayennepepper, oregano og timian. Rør inn olivenoljen, og la blandingen stå i omtrent 15 minutter.
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Legg et bakepapir på et stekebrett.
- 33. Plasser steken på det forberedte stekebrettet, og dekk den med krydderblandingen på alle sider.
- 44. Stek i 1 time i den forvarmede ovnen, eller til en minimums innvendig temperatur på 63 grader C (145 grader F) er oppnådd. La den hvile i 15 minutter før du skjærer i den.