Smørkjeks II

Smørkjeks II

Lær hvordan du lager perfekte butter cookies med denne enkle oppskriften. Sprø, smøraktige kjeks som faller i smak hos alle. Ideell for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp smør
  • 2. 1 kopp hvitt sukker
  • 3. 1 egg
  • 4. 2 2/3 kopper hvetemel
  • 5. 1/4 teskje salt
  • 6. 2 teskjeer vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, krem sammen smør og hvitt sukker til det er lyst og luftig. Pisk inn egget, og rør deretter inn vaniljen. Bland mel og salt; rør det inn i sukkerblandingen. Dekk deigen til, og la den hvile i minst én time. Kjøl ned kjeksplatene.
  2. 22. Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F). Trykk ut deigen på ugreide, avkjølte kjeksplater.
  3. 33. Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, eller til kantene er lett gyldne. Ta kjeksene ut av ovnen og la dem avkjøle på wiregitter.