
Smørkjeks II
Lær hvordan du lager perfekte butter cookies med denne enkle oppskriften. Sprø, smøraktige kjeks som faller i smak hos alle. Ideell for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp smør
- 2. 1 kopp hvitt sukker
- 3. 1 egg
- 4. 2 2/3 kopper hvetemel
- 5. 1/4 teskje salt
- 6. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, krem sammen smør og hvitt sukker til det er lyst og luftig. Pisk inn egget, og rør deretter inn vaniljen. Bland mel og salt; rør det inn i sukkerblandingen. Dekk deigen til, og la den hvile i minst én time. Kjøl ned kjeksplatene.
- 22. Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F). Trykk ut deigen på ugreide, avkjølte kjeksplater.
- 33. Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, eller til kantene er lett gyldne. Ta kjeksene ut av ovnen og la dem avkjøle på wiregitter.