Stekte tomater med oregano

Stekte tomater med oregano

oppskrift på deilige bakte tomater med oregano, perfekt som forrett eller tilbehør. enkelt å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 store, modne tomater, skivet i 1/4 tomme tykke skiver
  • 2. 1/8 kopp revet Romano-ost
  • 3. 1/2 kopp ferske brødsmuler
  • 4. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 5. 2 kvister fersk persille, hakket
  • 6. salt og pepper etter smak
  • 7. 1/2 teskje tørket oregano
  • 8. 1 spiseskje olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en grunn form med matlagingsspray.
  2. 22. Legg tomatskivene tett i tett i den forberedte formen. Strø over ost, brødsmuler, hvitløk, persille, salt, pepper og oregano. Drypp over olivenolje.
  3. 33. Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen, eller til osten er lett gyllen.