Pasta med pesto på min måte

Pasta med pesto på min måte

oppskrift på pasta med pesto tilpasset din smak. enkel, rask og smakfull rett som passer til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 mellomstore zucchini (ca. 225 gram totalt)
  • 2. 225 gram kokte poteter, skrelte
  • 3. 340 gram rotini eller penne
  • 4. 170 gram grønne bønner, trimmed og delt i to
  • 5. 2 øre mais, kornene skåret av (ca. 170 gram)
  • 6. 1 spiseskje olivenolje
  • 7. 1 pint cherrytomater (ca. 340 gram)
  • 8. 1 kopp Kemp's pesto
  • 9. Ristet brødsmuler til topping av pasta
  • 10. en justerbar skivemaker med 1/4-tommers julienne-vedlegg

Fremgangsmåte

  1. 11. Skjær squash i tynne skiver med en skiver. Monter julienne-tilbehøret på skiveren og skjær potetene i 1/4-tommers tykke matchstikker. Kok opp rotini i en pastakjele med kokende, saltet vann (3 spiseskjeer salt for 6 liter vann) i henhold til pakkens anvisninger. Seks minutter før pastaen er ferdig, rør inn poteter og grønne bønner. To minutter før pastaen er ferdig, rør inn mais og squash.
  2. 2I mellomtiden, varm opp olje i en 30 cm tung stekepanne over høy varme til den skinner. Tilsett tomater og kok, med lokk, og rist pannen en eller to ganger, til tomatene visner, sprekker, og slipper ut litt saft, ca. 3 til 5 minutter. Krydre med salt og ha det over i en liten bolle. Reserver 1 kopp av kokevannet, og sil av pastaen med grønnsakene.
  3. 3Legg pestosausen i en stor bolle og visp inn nok av det reserverte kokevannet til å tynne ut til en saus, ca. 1/3 til 1/2 kopp. Tilsett pasta og grønnsaker og vend godt slik at det blir dekket av sausen. Tynn ut med mer kokevann og smak til med salt om nødvendig. Server umiddelbart, med tomater og brødsmuler på siden.
  4. 42. Skjær squash i tynne skiver med skiveren. Monter julienne-tilbehøret på skiveren og skjær potetene i 1/4-tommers tykke matchstikker.
  5. 53. Kok opp rotini i en pastakjele med kokende, saltet vann (3 spiseskjeer salt for 6 liter vann) i henhold til pakkens anvisninger. Seks minutter før pastaen er ferdig, rør inn poteter og grønne bønner. To minutter før pastaen er ferdig, rør inn mais og squash.
  6. 64. I mellomtiden, varm opp olje i en 30 cm tung stekepanne over høy varme til den skinner. Tilsett tomater og kok, med lokk, og rist pannen