
Krabbefylte eggerøreegg
lær hvordan du lager deilige crab-stuffed deviled eggs, perfekte som forrett eller festmat. enkel oppskrift med friske ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1. 8 store, hardkokte egg, skrellet
- 2. 3 spiseskjeer majones
- 3. 1 1/2 spiseskjeer finhakket fersk estragon
- 4. 1 ss finhakket sjalottløk
- 5. 2 ts fersk sitronsaft
- 6. 1/8 ts cayennepepper
- 7. 1/4 ts sterk saus
- 8. 225 gram krabbekjøtt
- 9. Ferske estragonkvister (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Del eggene på langs i to. Skrap ut eggeplommene. Legg eggeplommene fra 4 egg i en middels stor bolle (reserver de resterende eggeplommene til en annen bruk). Mos eggeplommene med en gaffel. Bland inn majones, hakket estragon, finhakket sjalottløk, sitronsaft, cayennepepper og hot pepper-saus. Bland inn krabbe. Krydre med salt og pepper etter smak. Form en haug av krabbefyll i hulrommet på hver eggehvitehalvdel (ca. 1 toppet spiseskje per). (Kan forberedes 4 timer i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.) Plasser de fylte eggeplommene på et fat. Pynt hver med en liten gren estragon, hvis ønskelig, og server.





