
Asiatiske laksekaker med sesam-wasabi-krem
Oppdag oppskriften på asiatiske laksekaker servert med en krydret sesam-wasabi krem. Perfekt som forrett eller lett middag for en smakfull opplevelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper rester av grovhakket laks
- 2. 2 spiseskjeer krydrede tørre brødsmuler
- 3. 1 stort egg, lett pisket
- 4. 1 spiseskje hakkede ferske korianderblader
- 5. 1 teskje malt spisskummen
- 6. 6 spiseskjeer lett majones, delt
- 7. 2 teskjeer ristet sesamolje
- 8. 2 teskjeer wasabipasta
- 9. 1 spiseskje olivenolje
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. I en middels stor bolle, bland forsiktig sammen laks, brødsmuler, egg, koriander, spisskummen og 2 spiseskjeer majones til det er godt blandet. Form blandingen til 4 burgere, hver omtrent 2,5 cm tykk.
- 33. I en liten bolle, tilsett sesamolje og wasabipasta i den resterende 1/4 koppen majones og bland godt. Sett til side.
- 44. Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne over middels varme. Legg i lakseburgerne og stek til de er gyldne og gjennomstekte, ca. 3 til 5 minutter på hver side.
- 55. Server burgerne med sesam-wasabicrem over, 1 spiseskje per lakseburger.