Pastinakkpuré
lær hvordan du lager en kremet og smakfull parsnip purée. perfekt som tilbehør til kjøtt eller fisk. enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pund pastinakk, skrelt og tynne skiver
- 2. 2 hvitløksfedd, tynne skiver
- 3. 1/2 kopp kremfløte
- 4. 1/2 kopp helmelk
- 5. 2 spiseskjeer usaltet smør
- 6. Koshersalt
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp parsnips, hvitløk, fløte, melk og smør i en middels kjele. Skru ned varmen, dekk til, og la det småkoke til parsnips er veldig møre, ca. 10–15 minutter. Fjern lokket og kok videre til væsken er redusert til halvparten, ca. 5 minutter; smak til med salt. Kjør blandingen glatt i en blender til den er jevn.
- 22. Kok opp parsnips, hvitløk, fløte, melk og smør i en middels kjele. Skru ned varmen, dekk til, og la det småkoke til parsnips er veldig møre, ca. 10–15 minutter. Fjern lokket og kok videre til væsken er redusert til halvparten, ca. 5 minutter; smak til med salt. Kjør blandingen glatt i en blender til den er jevn.