
Oppsummering: Konfettisalat
oppskrift på en sommerlig confetti salad fylt med friske grønnsaker og smakfulle ingredienser. perfekt for varme dager og sunn nytelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 kopper fersk mais (6 øre)
- 2. 1 pakke (16 unser) frosne limabønner, tint
- 3. 2 kopper grønne bønner, blansjert og kuttet i 2,5 cm biter*
- 4. 1 drueplomme, delt i to på langs
- 5. 1/2 kopp finhakket rødløk
- 6. 1 avokado, skåret i biter
- 7. 1 jalapeño, uten frø og finhakket
- 8. 10 basilikumblader, chiffonade**
- 9. 1/2 kopp ekstra virgin olivenolje
- 10. 1/4 kopp rødvinseddik
- 11. 1 teskje honning
- 12. 1 teskje kosher-salt
- 13. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. I en bolle, bland sammen mais, lima bønner, grønne bønner, tomater, løk, avocado, jalapeño og basilikum. I en annen bolle, visp sammen olje, eddik, honning, salt og pepper. Hell vinaigretten over salaten og vend forsiktig slik at alt blir dekket. Sett salaten i kjøleskapet i en time før servering for å la den trekke, hvis du klarer å vente.
- 22. I en bolle, bland sammen mais, lima bønner, grønne bønner, tomater, løk, avocado, jalapeño og basilikum. I en annen bolle, visp sammen olje, eddik, honning, salt og pepper. Hell vinaigretten over salaten og vend forsiktig slik at alt blir dekket. Sett salaten i kjøleskapet i en time før servering for å la den trekke, hvis du klarer å vente.