Hello Fresh Mobile Banner
Fersk tomat- og rekerpasta

Fersk tomat- og rekerpasta

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull pasta med tomater og reker. Perfekt for en rask og deilig middag på sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 8 unser tørr fettuccine-pasta
  • 2. 3 fedd hvitløk
  • 3. 1/2 søt løk, delt i båter
  • 4. 3 ss ferske oregano-blader
  • 5. 4 ss olivenolje
  • 6. 4 mellomstore tomater, hakket
  • 7. 3 ss hakket fersk basilikum
  • 8. salt og pepper etter smak
  • 9. 1 kopp spinatblader
  • 10. 1 pund kokte reker – skrelte og rensede
  • 11. 8 unser fersk mozzarellaost, i terninger

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pastaen, og kok i 8 minutter, eller til den er mør. Sil av vannet.
  2. 22. I beholderen til en food processor, kombiner hvitløk, løk og oregano. Kjør til det er finhakket. Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løken, og kok og rør til den er duftende og nesten gyllen. Bland inn tomatene, basilikum, salt og pepper. La det småkoke i omtrent 5 minutter mens pastaen koker, og rør av og til.
  3. 33. Bland inn spinaten til den faller sammen, og rett før pastaen er ferdig, rør inn reken. Kok til det er gjennomvarmt. Vend det hele sammen med pastaen i en stor serveringsskål, og bland inn mozzarellaost.