Hello Fresh Mobile Banner
Smøraktig paibunn

Smøraktig paibunn

lær hvordan du lager en perfekt smøraktig og sprø paibunn med vår enkle oppskrift. ideell for å lage deilige paier og desserter hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 2. 1/2 teskje sukker
  • 3. 1/4 teskje kosher-salt
  • 4. 1/2 kopp (1 stang) kaldt usaltet smør, skåret i 1,5 cm biter

Fremgangsmåte

  1. 11. Puls mel, sukker og salt i en food processor. Tilsett smør; puls til du får en veldig grov deig. Tilsett 1/4 kopp isvann; puls, og tilsett mer vann hvis deigen virker tørr, til den samler seg i klumper. Form deigen til en kvadrat, pakk den inn i plastfolie, og la den hvile i kjøleskapet til den er fast, ca. 2 timer. FORHÅNDSVISNING: Deigen kan lages 3 dager i forveien. Oppbevar den kjølig. La den stå i romtemperatur i 15 minutter før utbaking.
  2. 22. Puls mel, sukker og salt i en food processor. Tilsett smør; puls til du får en veldig grov deig. Tilsett 1/4 kopp isvann; puls, og tilsett mer vann hvis deigen virker tørr, til den samler seg i klumper. Form deigen til en kvadrat, pakk den inn i plastfolie, og la den hvile i kjøleskapet til den er fast, ca. 2 timer.
  3. 33. FORHÅNDSVISNING: Deigen kan lages 3 dager i forveien. Oppbevar den kjølig. La den stå i romtemperatur i 15 minutter før utbaking.