Hello Fresh Mobile Banner
Meksikansk kyllingsuppe

Meksikansk kyllingsuppe

Lær hvordan du lager en smakfull mexican chicken soup med enkle steg. Perfekt for kalde dager, helårssuppe full av smak og næring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/4 pund skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdeler
  • 2 spiseskjeer tacokrydderblanding
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1/2 kopp hakket selleri
  • 2 teskjeer malt spisskummen
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 1 kopp vann
  • 3 bokser á 14 unser kyllingbuljong
  • 1 kopp hakkede tomater
  • 1 spiseskje hakket frisk koriander
  • 1 kopp revet Cheddar-ost
  • 1 kopp knuste tortillachips
  • 1 avokado – skrelt, kjernet og hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Legg kyllingbrystene på et stekebrett og strø over 1 spiseskje tacokrydderblanding. Stek i 30 til 35 minutter, avkjøl og riv opp eller skjær i strimler.
  2. 2Mens kyllingen koker, varm opp olje i en stor kjele og fres løk og selleri til de er myke. Rør inn vann og kyllingkraft. Krydre med spisskummen, svart pepper og resten av tacokrydderblandingen. La det småkoke i 30 minutter slik at smakene får blande seg. Tilsett tomater, koriander og kylling, og la det småkoke i ytterligere 5 minutter. Server varm, toppet med avocado, revet ost og knuste tortillachips.