
A-Maize-ing Corn Chowder
Oppdag hvordan du lager en deilig maissuppe med denne enkle oppskriften. Perfekt for en varmende forrett eller lunsj, spesielt i høst- og vintermånedene.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 6 skiver bacon
- 1 løk, hakket
- 2 poteter, skrellet og i terninger
- 1/2 kopp vann
- 2 kopper melk
- 2 bokser (14,75 unser) kremet mais
- 1 boks (15,25 unser) hel mais
- 1/2 teskje salt
- kvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Stek bacon i en nederlandsk ovn til den er sprø. Ta ut baconen og sett til side, og reserver 2 spiseskjeer av fettstoffet. Smuldre baconen og sett til side.
- 2Surr løk i det reserverte fettet til den er myk. Tilsett poteter og vann. Dekk til og la det småkoke i 15 til 20 minutter, eller til potetene er møre.
- 3Rør inn melk, mais, salt og pepper etter smak. Fortsett å koke, rør jevnlig, til det er gjennomvarmt. Strø over smuldret bacon før servering.