
Kanel- og rosinerundstykke II
oppskrift på kanel- og rosinbrød ii, perfekt til frokost eller brunch. enkel å lage med ferske ingredienser, og ideell for helgefeiring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp melk, romtemperert
- 3 spiseskjeer smør, myknet
- 3 spiseskjeer honning
- 1 spiseskje brunt sukker
- 1 egg, romtemperert
- 1 teskje salt
- 1 teskje malt kanel
- 3 kopper brødmel
- 2 1/4 teskjeer brødmaskinhelslag
- 1 kopp rosiner
Fremgangsmåte
- 1Tilsett alle ingrediensene, unntatt rosiner, i den rekkefølgen som er angitt ovenfor, eller som anvist i brødmaskinens bruksanvisning. Still inn brødmaskinen på programmet for søt deig.
- 2Tilsett rosiner når maskinen gir signal, eller omtrent 5 minutter før elteprosessen er ferdig.