Kanel- og rosinerundstykke II

Kanel- og rosinerundstykke II

oppskrift på kanel- og rosinbrød ii, perfekt til frokost eller brunch. enkel å lage med ferske ingredienser, og ideell for helgefeiring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp melk, romtemperert
  • 3 spiseskjeer smør, myknet
  • 3 spiseskjeer honning
  • 1 spiseskje brunt sukker
  • 1 egg, romtemperert
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje malt kanel
  • 3 kopper brødmel
  • 2 1/4 teskjeer brødmaskinhelslag
  • 1 kopp rosiner

Fremgangsmåte

  1. 1Tilsett alle ingrediensene, unntatt rosiner, i den rekkefølgen som er angitt ovenfor, eller som anvist i brødmaskinens bruksanvisning. Still inn brødmaskinen på programmet for søt deig.
  2. 2Tilsett rosiner når maskinen gir signal, eller omtrent 5 minutter før elteprosessen er ferdig.