Safranmajones

Safranmajones

lær hvordan du lager en deilig saffron mayonnaise med denne enkle oppskriften. perfekt som tilbehør til grillmat eller som dip.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer vann
  • 2. 1/2 teskje knuste safrantråder
  • 3. 1 kopp majones
  • 4. 1 spiseskje sherryeddik eller rødvinseddik
  • 5. 1/2 teskje finhakket hvitløk

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp vann og safran i en liten kjele. Ta kjelen av varmen. Rør om, og la det trekke uten lokk i 10 minutter for å frigjøre safranens farge og smak. Visp sammen majones, sherryeddik og hvitløk i en bolle. Rør gradvis inn safranvannet med visp.
  2. 2Kok opp vann og safran i en liten kjele. Ta kjelen av varmen. Rør om, og la det trekke uten lokk i 10 minutter for å frigjøre safranens farge og smak.
  3. 3Visp sammen majones, sherryeddik og hvitløk i en bolle. Rør gradvis inn safranvannet med visp.