
Rød enchiladasaus
Lær hvordan du lager en deilig rød enchiladasaus hjemme. Perfekt til enchiladas, tacos og mexicanske retter. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 spiseskje olivenolje
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 teskje finhakket løk
- 1/2 teskje tørket oregano
- 2 1/2 teskje chilipulver
- 1/2 teskje tørket basilikum
- 1/8 teskje malt svart pepper
- 1/8 teskje salt
- 1/4 teskje malt spisskummen
- 1 teskje tørket persille
- 1/4 kopp salsa
- 1 boks (170 gram) tomatsaus
- 1 1/2 kopper vann
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen i en stor kjele over middels varme. Tilsett hvitløk og la det surre i 1 til 2 minutter. Tilsett løk, oregano, chilipulver, basilikum, malt svart pepper, salt, spisskummen, persille, salsa og tomatsaus. Bland godt sammen, og rør deretter inn vannet. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 15 til 20 minutter.