Hello Fresh Mobile Banner
Svisker i vin og armagnac

Svisker i vin og armagnac

oppskrift på delikate svisker i vin og armagnac, perfekt som en sofistikert dessert eller snacks til spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 kopper tørr rødvin
  • 3/4 kopp sukker
  • to 12-unse bokser med utpulpede plommer
  • 1 kopp Armagnac

Fremgangsmåte

  1. 1I en rustfri stålgryte kombinerer du vinen og sukkeret, lar blandingen koke opp under omrøring til sukkeret er oppløst, og lar den koke i 1 minutt. Tilsett sviskene og Armagnac, og la blandingen småkoke under lokk i 15 minutter. La blandingen avkjøle, under lokk, i 15 minutter, og skje ut i en keramikk- eller glassbeholder på 1 1/2 liter. La blandingen avkjøle helt, under lokk. Sviskene holder seg, under lokk og i kjøleskap, i 3 måneder.
  2. 2I en rustfri stålgryte kombinerer du vinen og sukkeret, lar blandingen koke opp under omrøring til sukkeret er oppløst, og lar den koke i 1 minutt. Tilsett sviskene og Armagnac, og la blandingen småkoke under lokk i 15 minutter. La blandingen avkjøle, under lokk, i 15 minutter, og skje ut i en keramikk- eller glassbeholder på 1 1/2 liter. La blandingen avkjøle helt, under lokk. Sviskene holder seg, under lokk og i kjøleskap, i 3 måneder.