Hello Fresh Mobile Banner
Plommeglasur til svin

Plommeglasur til svin

Lær hvordan du lager en deilig plommeglasur til svinekjøtt. Perfekt for en smakfull hovedrett med søte og syrlige toner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje matolje
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/4 kopp finhakket grønn løk
  • 1 (340 gram) krukke plommesyltetøy
  • 1/2 kopp chilisaus
  • 1/4 kopp hvit druesaft
  • 1 spiseskje fersk limejuice
  • 1/2 teskje malt allehånde

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en kjele over middels varme. Tilsett hvitløk og grønn løk; kok og rør til grønn løk er myknet, ca. 3 minutter. Rør inn plommesyltetøy, chilisaus, druesaft, limesaft og allehånde. Kok opp blandingen; skru ned varmen til middels-lav, og la det småkoke til sausen tykner, ca. 30 minutter.