
Agurksalat med dillvinaigrette
lær hvordan du lager en forfriskende agurksalat med dill vinaigrette. perfekt som forrett eller tilbehør på varme sommerdager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pint druetomater, delt i to
- 2. 3 agurker - skrellet, frøet ut og hakket
- 3. 1 rød løk, hakket
- 4. 2 gule paprika, hakket
- 5. 1/4 kopp eplecidereddik
- 6. 1/4 kopp olivenolje
- 7. 1 (4 unser) krukke kapers, drenert
- 8. 2 teskjeer tørket dill
Fremgangsmåte
- 1Bland tomater, agurk, rød løk og gul paprika i en bolle; tilsett eddik, olivenolje, kapers og dill. Vend det hele godt slik at grønnsakene blir jevnt dekket av dressingen.