Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig stekt zucchini Rinehart

Sørvestlig stekt zucchini Rinehart

oppskrift på southwestern stekt zucchini med rinehart, en smakfull og enkel rett perfekt for en rask middag eller som tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 poblano-chili
  • 1 stor rød paprika
  • 2 hvitløksfedd
  • 6 mellomstore zucchini (ca. 900 gram)
  • 1/4 kopp ferske korianderblader
  • 1/2 teskje spisskummenfrø
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1 spiseskje fersk lime- eller sitronsaft, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Rist og skrell poblanos og paprika. Finhakk hvitløksfeddene og kutt zucchini i 5 cm lange staver. Hakk koriander. Kutt poblanos og paprika i 2 x 0,6 cm strimler. Varm opp en tørr liten stekepanne over middels varme til den er varm, men ikke røykfylt, og rist spisskummenfrøene, rør konstant, til de er duftende og flere nyanser mørkere, vær forsiktig så du ikke brenner dem. Mal spisskummen grovt i en morter og støter. I en 30 cm stor stekepanne, varm opp oljen over middels varme til den er varm, men ikke røykfylt, og stek hvitløken under omrøring til den er myk, i noen sekunder. Tilsett zucchini og stek under omrøring i 2 minutter over moderat høy varme. Tilsett poblanos- og paprikastrimler og spisskummen, og stek under omrøring til zucchini er sprøtt møre, ca. 4 minutter. Tilsett limesaft eller sitronsaft, salt og pepper etter smak. 2. Rist og skrell poblanos og paprika. Finhakk hvitløksfeddene og kutt zucchini i 5 cm lange staver. Hakk koriander. Kutt poblanos og paprika i 2 x 0,6 cm strimler. 3. Varm opp en tørr liten stekepanne over middels varme til den er varm, men ikke røykfylt, og rist spisskummenfrøene, rør konstant, til de er duftende og flere nyanser mørkere, vær forsiktig så du ikke brenner dem. Mal spisskummen grovt i en morter og støter. 4. I en 30 cm stor stekepanne, varm opp oljen over middels varme til den er varm, men ikke røykfylt, og stek hvitløken under omrøring til den er myk, i noen sekunder. Tilsett zucchini og stek under omrøring i 2 minutter over moderat høy varme. Tilsett poblanos- og paprikastrimler og spisskummen, og stek under omrøring