Sjokoladepudding

Sjokoladepudding

Lær hvordan du lager en kremet og smakfull sjokoladepudding med vår enkle oppskrift. Perfekt som dessert for enhver anledning!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1 3/4 kopper instant sjokoladepuddingblanding, oppskrift følger
  • 2 kopper melk
  • 2 kopper kremfløte
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 3 unser holland-kakao, ca. 1 kopp
  • 2 unser maisstivelse, ca. 1/2 kopp
  • 6 unser melis, ca. 1 1/2 kopper
  • 1 1/2 unser instant tørrmelk uten fett, ca. 1/2 kopp
  • 1 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Hell 1 ¾ kopper tørr puddingblanding i en middels kjele. Tilsett melk og kremfløte, og visp for å blande. Over middels varme, kok opp blandingen under kontinuerlig, forsiktig visping. Skru ned varmen til lav og kok i 4 minutter mens du fortsatt visper. Ta av varmen og rør inn vanilje. Sil blandingen gjennom en sikt og hell den i individuelle former eller en serveringsskål på 1 ½ liter. Dekk overflaten av puddingen med plastfolie. Sett den i kjøleskapet og la den avkjøle helt før servering, ca. 4 timer.
  3. 3I en stor bolle eller en plastbeholder med lokk, bland kakao, maisstivelse, sukker, instant tørrmelk uten fett og salt. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil én måned.