Fullkorns-synsoppfylte kanel- og sjokoladepannekaker

Fullkorns-synsoppfylte kanel- og sjokoladepannekaker

Lær hvordan du lager deilige fullkorns kanel sjokolade pannekaker. En sunn og smakfull frokost som er enkel å lage og perfekt for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. ¾ kopp hvetemel
  • 2. ½ kopp sammalt hvete-mel
  • 3. 3 spiseskjeer sukker
  • 4. 2 teskjeer bakepulver
  • 5. ¼ teskje malt kanel
  • 6. 1 kopp lettmelk med 1 prosent fett
  • 7. 2 spiseskjeer rapsolje
  • 8. 2 store egg, plommene skilt fra eggehvitene
  • 9. ⅓ kopp mini kanel- og sjokoladeknapper
  • 10. Nonstick spray, til smøring
  • 11. 1 middels banan, skivet
  • 12. ½ kopp pluss 2 teskjeer 100 prosent lønnesirup

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
  2. 22. Bland sammen mel, sukker, bakepulver og kanel i en stor bolle.
  3. 33. Bland sammen melk, olje og eggeplommer i en liten bolle, og tilsett deretter i melblandingen og rør til det er jevnt.
  4. 44. Pisk eggehvitene i en liten bolle på middels høy hastighet med en elektrisk mikser til stive topper. Vend forsiktig inn i røren, og vend deretter forsiktig inn kanel og sjokoladestykker.
  5. 55. Spray en takke med non-stick stekespray og varm opp til den er varm. Hell ca. 1/4 kopp røre per pannekake på den varme takken og stek til overflaten er dekket av bobler og kantene ser stekt ut, ca. 2–3 minutter. Snu og stek den andre siden. Gjenta med resten av røren.
  6. 66. Topp hver pannekake med 2 til 3 skiver banan og drypp med 2 teskjeer lønnesirup.