Hello Fresh Mobile Banner
Jordbær- og kiwiquinoagrøt til frokost

Jordbær- og kiwiquinoagrøt til frokost

oppskrift på en frisk og næringsrik jordbær kiwi quinoa frokostparfait. perfekt for en sunn start på dagen med frukt, yoghurt og sprø quinoa.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 2 kopper (480 ml) naturell gresk yoghurt (jeg bruker 2 %, men du kan bruke hvilken som helst type du liker)
  • 1 spiseskje honning
  • Finrevet skall av 1/2 lime
  • 1 kopp (185 g) kokt quinoa, avkjølt
  • 8 store jordbær, hakket
  • 2 kiwi, skrelt og hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Visp sammen yoghurt, honning og limeskall i en liten bolle.
  2. 2Sett fire små juiceglass (6 unser/180 ml) på en arbeidsflate, og legg 2 spiseskjeer quinoa i bunnen av hvert glass.
  3. 3Tilsett 1/4 kopp (60 ml) yoghurt i hvert glass, etterfulgt av omtrent 2 spiseskjeer av hakkede jordbær og kiwi.
  4. 4Gjenta lagdelingen i hvert glass, og strø eventuelt resterende frukt over den øverste yoghurtlaget.
  5. 5Server umiddelbart.