
Jordbær- og kiwiquinoagrøt til frokost
oppskrift på en frisk og næringsrik jordbær kiwi quinoa frokostparfait. perfekt for en sunn start på dagen med frukt, yoghurt og sprø quinoa.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 2 kopper (480 ml) naturell gresk yoghurt (jeg bruker 2 %, men du kan bruke hvilken som helst type du liker)
- 1 spiseskje honning
- Finrevet skall av 1/2 lime
- 1 kopp (185 g) kokt quinoa, avkjølt
- 8 store jordbær, hakket
- 2 kiwi, skrelt og hakket
Fremgangsmåte
- 1Visp sammen yoghurt, honning og limeskall i en liten bolle.
- 2Sett fire små juiceglass (6 unser/180 ml) på en arbeidsflate, og legg 2 spiseskjeer quinoa i bunnen av hvert glass.
- 3Tilsett 1/4 kopp (60 ml) yoghurt i hvert glass, etterfulgt av omtrent 2 spiseskjeer av hakkede jordbær og kiwi.
- 4Gjenta lagdelingen i hvert glass, og strø eventuelt resterende frukt over den øverste yoghurtlaget.
- 5Server umiddelbart.