
Krabbefritters Alcapurrias
oppskrift på crab fritters og alcapurrias, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak. prøv dem i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 5 grønne bananer, skrellet
- 450 gram tarorot, skrellet
- ½ kopp mel
- 1 liter vann
- 1 teskje salt
- 1 rød paprika, finhakket
- Vegetabilsk olje, til steking og fritering
- 1 løk, finhakket
- 1 (280 gram) boks hele tomater, knust for hånd
- ½ kopp hvitvin
- 1 ss koriander, hakket
- 1 chipotle-pepper, pureert
- 450 gram krabbekjøtt, renset
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1For å lage masa, riv bananer og taro med et håndrasp og legg det i en stor bolle. Tilsett mel og bland godt. Hell i vann litt etter litt. Krydre med salt og sett til side.
- 2For å lage fyllet, sautér løk og pepper i olje i omtrent ett minutt. Tilsett tomater og kok til alt væske har fordampet. Hell i hvitvin og kok til væsken er fordampet. Tilsett koriander og chipotle. Krydre og avkjøl. Rør inn krabbekjøtt.
- 3For å lage dumplings, smør en liten tallerken med fett og fordel 2 spiseskjeer av masaen på den. Legg 1 spiseskje av fyllet oppå masaen, og dekk med ytterligere 2 spiseskjeer av masaen. Rull til en sylindrisk form, og skyv den av tallerkenen og ned i en panne med 4 cm varmt olje. Stek til de er gyldne og dryss med salt og pepper.