Krabbefritters Alcapurrias

Krabbefritters Alcapurrias

oppskrift på crab fritters og alcapurrias, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak. prøv dem i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 5 grønne bananer, skrellet
  • 2. 450 gram tarorot, skrellet
  • 3. ½ kopp mel
  • 4. 1 liter vann
  • 5. 1 teskje salt
  • 6. 1 rød paprika, finhakket
  • 7. Vegetabilsk olje, til steking og fritering
  • 8. 1 løk, finhakket
  • 9. 1 (280 gram) boks hele tomater, knust for hånd
  • 10. ½ kopp hvitvin
  • 11. 1 ss koriander, hakket
  • 12. 1 chipotle-pepper, pureert
  • 13. 450 gram krabbekjøtt, renset
  • 14. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. For å lage masa, riv bananer og taro med et håndrasp og legg det i en stor bolle. Tilsett mel og bland godt. Hell i vann litt etter litt. Krydre med salt og sett til side.
  2. 22. For å lage fyllet, sautér løk og pepper i olje i omtrent ett minutt. Tilsett tomater og kok til alt væske har fordampet. Hell i hvitvin og kok til væsken er fordampet. Tilsett koriander og chipotle. Krydre og avkjøl. Rør inn krabbekjøtt.
  3. 33. For å lage dumplings, smør en liten tallerken med fett og fordel 2 spiseskjeer av masaen på den. Legg 1 spiseskje av fyllet oppå masaen, og dekk med ytterligere 2 spiseskjeer av masaen. Rull til en sylindrisk form, og skyv den av tallerkenen og ned i en panne med 4 cm varmt olje. Stek til de er gyldne og dryss med salt og pepper.