Hello Fresh Mobile Banner
Chile-rubbed wings

Chile-rubbed wings

Lær hvordan du lager spennende chilirubbed wings med krydret smak. Perfekt for helgen eller selskap. Enkel oppskrift med trinn for trinn-instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Vegetabsolje til smøring
  • 1 1/2 spiseskje ancho-chili pulver
  • 1 1/2 teskje malt spisskummen
  • 1 1/2 teskje malt koriander
  • 1/8 teskje malt nellik
  • Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 1,36 kg kyllingvinger, delt ved leddet, tuppene fjernet

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser rackene i den øvre og nedre tredjedelen av ovnen og forvarm til 230 grader Celsius. Legg to bakeplater med bakepapir og pensle lett med olje. Bland chilipulver, spisskummen, koriander, nellik, 2 teskjeer salt og 3/4 teskje pepper i en stor bolle. Tilsett kyllingvingene og vend dem godt i krydderblandingen.
  2. 2Fordel vingene med litt avstand på de forberedte bakeplatene. Stek, vend en gang, til de er gyldne og sprø, ca. 40 minutter.
  3. 3Hot:
  4. 4Ancho chilipulver gir disse vingene en lett røykfylt smak; seriøse vingeelskere vil ønske å øke styrken.
  5. 5Hottere:
  6. 6Ha 2 jalapeños, 1/2 kopp koriander, 1/4 teskje cayennepepper, saften av 1 lime og 1 1/2 spiseskje vegetabilsk olje i en food processor og finhakk. Vend dette med vingene og la dem marinere i 2 timer. Fjern marinaden, gni inn krydder og stek som anvist, uten å bruke svart pepper.
  7. 7Hottest:
  8. 8Mariner vingene i jalapeñoblandingen (se over), og gni inn og stek som anvist. Omtrent 5 minutter før de er ferdige i ovnen, pensle med en blanding av 3 spiseskjeer honning og Sriracha-saus (sterk asiatisk chilisaus).
  9. 9Fotograf: Charles Masters