
Cup aElotes
Lær hvordan du lager en enkel og deilig cup aelotes, perfekt som snack eller lett måltid. En sommerfavoritt med frisk smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Varm opp en grillpanne på middels høy varme. Pensle maisen lett med canolaolje. Grill maisen til den er lett brent, og snu den av og til, totalt 8 til 10 minutter. Sett til side for å avkjøle.
- 33. Skjær av kornene fra maiskolben og legg dem i en bolle. Tilsett cotijapølsen, Poblano Crema og koriander, og bland godt. Krydre med salt og pepper. Fordel blandingen i seks individuelle glass, og pynt med ekstra hakket koriander.
- 44. Skrell, fjern stilken og frøene fra poblanopeppene. Legg dem i en foodprocessor og kjør til de er jevne. Tilsett den meksikanske kremen, agave og limesaft, og krydre med salt og pepper. Kjør til alt er akkurat blandet. Ha i en bolle og bruk til å smøre på alt mulig.